My street

Heej sötnötar!
Dagen har varit riktigt seeeeg. Vaknade sju men insåg att jag verkligen inte kunde gå upp för jag var så sjukt trött så efter lite övertalande så gick mamma med på att skjutsa mig till skolan så jag fick sova en timme till. Skönt men var lika trött då. Skoladagen började med spanska prov och resten har vart lika dålig. Jag är så sjukt trött på skolan och fattar inte hur jag ska klara två och ett halvt år till! Jag orkar verkligen inte och inte blir det bättre av av jag går på en pluggis skola. De två senaste dagarna har jag haft prov i spanska grammatik, hör, läs och skriva en uppsats i dåtid plus redovisning i biologi. De två senaste dagarna har vart skit helt enkelt, förutom när jag var med FrippieHippie igår alltså och promenaden jag kanske ska gå på med Louise ikväll ;)
Men imorgon är det fredag och jag längtar som fan! Vill ha helg nu!
Pusspåer♥

Bild på Forss och Louise från förra helgen!

Vet ni vad?

Jag vill köpa en kattunge som jag sen ska döpa till Meatball och ge den massa mat så den blir tjock och rund.
Yees, det är det jag sitter och tänker på just nu, kul va?

Pusspåersötnötar

Ge mig Sommar!

Jag vill ha sol, jag vill ha värme, jag vill till Gotland, jag vill åka utomlands, Jag vill ha sommar!

Den är funnen!

Fönen är funnen! Den låg i min garderob har dock ingen aning om varför då jag inte har för mig att mobilen låg i mitt rum? Knäppt..

Pusspåer

Saker har alltid en förmåga att springa ifrån mig ;)

Det var så här att jag höll i fönen men märkte då att jag hade fått ett sms så jag lade ifrå mig den och gick och svara på sms:et. När jag sedan lägger ifrån mig mobilen så har jag ingen aning om vart fönen är.. så nu har jag sprungit runt i hela lägenheten för att hitta den men det har jag icke gjort.  Allt bara försvinner ifrån mig :)

Måste fortsätta leta, pusspåer♥

Saturday

Heej sötnötar ;)  Tänkte bara berätta lite snabbt vad jag har haft för mig de senaste två dygnen. Igår gick jag till Jonna med Frippiehippie och vi tittade på greveholm! I LOVE IT. Idag på dagen har jag inte gjort så mycket, fösökte rensa garderoben med nu ser det istället ut som ett bombnedslag?! Om ca två timmar ska jag springa till tåget och åka in till södertälje för att umgås med lite härliga flickor :P Haha, vad vi hittar på vt jag inte en men jag en sak vet jag dock, vi kommer ha kul!

Ha det bra, pusspåer♥

Klantigt?

Välte just ett glas/spegelskåp här hemma, kul jul alltså.
Mamma: Det är ju kul att du tycker har roligt i alla fall ( jag små fnissa liiiiite kanske)
Jag: Om jag har
Mamma: Va?

Hehe, Frida fattar ;)

Puss♥

Kul för allmänheten att veta ;)

Jag är lycklig och de är så jävla kul jul alltså ;)♥

Barnvakt

Är barnvakt till min femåriga kusin Joel medan hans mamma hämtar hans bror på träningen. Han sitter och tittar på tv och säger helt plötsligt, Jag såg ett stjärnfall. På tv frågar jag då. Då säger han näää ute. Jag tittar ut och ser att det inte finns en stjärna så långt ögat kan nå :P  Jag säger jaså och då säger han undra vad jag ska önska mig? Hihi så det hela sluta med att han låtsades att han hade sett ett så han skulle få önska sig en sak, Haha, det tror jag i alla fall :P

Näe nu måste jag komma säger Joel dom ska ju spränga gamla webben :P
Puss

Shit pommes alltså!

Sitter här vid datan med hörlurarna på mig. Intressant tänker ni, hon har härlurar på sig. Men ja det är det faktiskt. Har sådana dära bamse stora som alla killar har hemma när de sitter och pangar på datan,ni vet? Jaa,nu är det så i alla fall att en har lossnat så när man ska använda dom så måste man banka dit ena och nu var det så att den hade lossnat igen så jag banka dit och vet ni vad jag gör? Jo självklart sätter jag på den upp och ner så jag får rycka loss den för att börja om och jaa vad ska jag säga, då sätter jag självklart på den åt fel håll, men, men det är ju som man säger tredje gången gillt.

Nu kommer jag till det jag skulle komma till, jag är klar med biologin, JIPPIE :D

Ni måste checka in den här videon också! Blir man slagen på ett speciellt ställe går allt baklänges tills man dör. SCARY!
http://www.youtube.com/watch?v=UmcxOya9WJo

Pusspåer♥

MAGISKT FINGER

VET NI VAD SOM HAR HÄNT?! När jag skulle gå av tåget i järna idag ville inte dörrarna öppna sig och då bestämde jag mig för att trycka mitt ena finger mot det där svarta som är mellan dörrarna, ni vet? Och gissa vad som hände! De öppnade sig så klart! MAGIC, I know. Dagen har i stort sett varit ganska muppig eller jag har i alla fall varit lite knasig i bollen som ni kanske märkt om ni kikat in på Frippiehippies blogg ;) Men jag tänkte på broder jakob låten så ni vet.

Just nu sitter jag och pluggar biologi. Ska typ skriva en uppsats om kloning, GREAT! Klockan åtta blir det promenad med Louise tror jag. '

Nää nu måste jag fortsätta plugga. Hare bra!

Pusspåer♥


Gracias

Tack till min systeryster som fixade min header. Vill ni kika in på hennes blogg så heter hon rebeccaah.devote.se.
Kanske ska berätta lite om mitt frisörbesök också! Hon klippte 10 CM och så slingade hon. Ganska nöjd känns lite kort bara men Louise som förresten var snäll och följde med säger att det knappt syns så hallelujah på det!
Pusspåer och godnatt♥

Hmm

Fan vad nyfiken man är då..


HappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy

http://se.youtube.com/watch?v=iTHqYm4FZU4

Eftersom att jag inte har en aning om hur man lägger in en video så lägger jag in adressen istället så får ni ta kraften till er och kopiera texten,öppna en ny flik (ett nytt fönster om ni har en gammal version) och klistra in den och sen är det bara att lyssna och njuta. Det är inte direkt den musik jag gillar att lyssna på, inte alls faktiskt men va fan man blir ju så jävla lycklig när man hör den!

You can't hurry love!♥
Pusspåeralla. 
 
Sen vill jag bara säga till alla mina underbara vänner att jag älskar er och att ni är det som gör mitt liv värt att leva. Det låter bara som något jag säger för seriöst ALLA säger det men det 100% sant. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Jag kan prata med er om allt. Jag pratar inte ofta om mina känslor men det är bara så jävla skönt att veta att ni finns där i fall ja skulle behöva. Ni är helt jävla underbara helt enkelt.
Lägger in en bild på mig och Frida bara för att vi har blivit så jävla bra vänner det senaste halvåret.
Du är en av de bästa, pusspådig och på alla er andra också♥


Mupp!

Hmm, jag har börjar fundera på en sak. Är det någon i min närhet som säger mupp väldigt ofta? För det har verkligen printat sig in i min hjärna, Jag säger det nonstop. Muppigt värre ;)  Imorn blir det att gå till frisören och jag har bestämt mig för att bara göra nya slingor och beställa tid för en permanent. Tro nu inte att jag ska se ut som en pudel för det ska jag inte utan jag ska ha snygga stora lockar/vågigt. Det är så jag vill att det ska bli i alla fall.

Pusspåer♥


Eftersom att jag knappt har några bilder i min blogg så tänkte jag att jag skulle slänga upp en bild från i lördags.

Tja snyggingar ;)

Jaa, tänkte skriva ett inlägg om igår men va fan ska jag skriva?  Jag kan ju säga två ord som får sammanfatta hela min kväll, smärta och fjortiis. Jag kände mig verkligen som en liten fjortis kan jag säga ;)  Mycket mer finns det inte att säga om igår.

Idag har jag vart duktigt och pluggat lite biologi. Muy bien. Finns inte mycket mer att säga.

Pusspåer♥


HAIIIIR

Alltså ska det vara så jävla svårt att bestämma sig för hur ens eget hår ska se ut? Men tror jag har bestämt mig nästan nu i alla fall. TRUMVIRVEL!  Det blir... blondt och lockigt! tror jag..

PUSS♥

SHOES och tågresor.

Juste glömde nästan det viktigaste! Köpte nya skor igår and I LOVE THEM.  Har ingen bild påde just nu men kanske slänger upp en bild lite senare :)

Sen tänkte jag berätta hur det är att åka tåg med Frida men eftersom att jag inte orkar skriva massa så snor jag lite text från Fridas blogg. Hoppas det är okej ? :)
Förr, förra veckan så missade vi att gå av i Järna (?) och åkte vidare till Mölnbo. Idag var inte fallet sådant, men vi lyckades ändå få till det. Eftersom vi klev på i Stockholm så hamnade vi ungefär längst bak på tåget. När vi sedan kom till Södertälje hamn så kom vi på den brilianta idén att ta tåget till Södertälje och därifrån ta Gnesta tåget, eftersom vårt tåg inte hade någon anslutning mot Gnesta. Men när vi väl kommer till Södertälje centrum så är inte tåget där och vi har alltså missat det, med en minut. Vi gick bort mot bussarna för att titta om det går någon lämplig buss, vilket det självfallet inte gör. Helt uppgivna så kommer Emma på den brilianta idéen att vi ska ta Stockholms tåget till hamn och därifrån kuta till Gnesta tåget. och vi hann! 

När det står Emma så är det ju självklart mig hon menar ;)

Pusspåer♥

AAAAAh!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår för nu har jag börjar fundera på att skippa färgningen och fortsätta vara blond och permanenta istället, inte värsta lockigt som en jävla pudel utan stora lockar så att det blir mest vågigt.
Vad tycker ni?  Just nu är jag nog själv mer inne på att köra på det blonda. Tror att jag kommer ångra mig om jag färgar, men, men vi får se hur det blir.

Igår var jag hos Tegel med FrippieHippie och Rebecca. Vi ville hitta en fest men det gjorde vi inte så det blev en myskväll istället. 

Ikväll blir det nog att träffa frippieippie igen men vad vi ska hitta på vet jag inte än men det blir säkert något kul!

Pusspåer♥

Helg snart, tack

Onsdag idag och jag är redan helt slut, skolan är en jävla plåga om du frågar mig. Anyway, var hos Louise idag och färgade om Fridas hår, för det vart liiite gult efter att vi färgade det igår, men nu är det as snyggt. Har i och för sig inte sett det än men jag lovar, Det är riktigt snyggt! Duktig som jag är pluggade jag även spanska hos Louise, och jag blev nästan klar. Nu ska jag bara plocka ut glosor. Imorgon blir det att fika med Eve och göra lite geografi. Jag är så duktig.  Tråk inlägg men nu kommer jag till något roligare, är fett NERVÖS. Beställde tid hos frisören igår och jag har tid på tisdag. SCARY! Fegar jag ur blir det bara blonda slingor, men det får ni inte veta förrän på onsdag eller kanske tisdag kväll. Jag lovar jag kommer fega ur! Men, men jag kommer i alla fall ha Frida där som stöd. Hon kommer få hålla mig i handen medan jag gråter som en galning för att de förvandlat mig till en tomte. Gör de det så kommer jag fan döda dom ;) Nää men nästan i alla fall. Slänger upp en bild på håret igen ifall ni glömt hur det ser ut och ni är för lata för att gå ner två inlägg ;)  

Pusspåer♥




Rörörörött hår !

Har fått tre jaa, så nu kör vi!

Duuuuuumma er!

Jag vill ha sånt här hår! Men alla säger åt mig att inte färga så neeeej så blir det icke :(


Jag vill inte!

Det finns väl inte så mycket mer att säga. Damp skola.


Skola imorgon...

Jag vill verkligen inte! Just nu vill jag bara hoppa av skolan och börja jobba. Sa det till min mamma igår, hon blev helt jävla galen, haha. Så jag lova henne att inte göra det. Typiskt Emil att förstöra allt för mig :(  Näää men seriöst att gå till skolan imorgon kommer bli ett helvete.

Ha det bra. (Ni får inget hjärta idag för jag är inte på humör för det)

Loooouise place

Är hos Louise. Vi gör skitmycket.

pusspåer♥♥

Frida e dum.

Jag är sur på Frida Rawet. Hon tänker inte berätta sin hemlis för mig :( 


Söööödertälje

Var i södertälje idag med Becs idag och vi inhandlade en present till Louise som ska ha tjejmiddag för på nyårsdagen fyllde hon heeeeeela 17 år, Grattis till henne. Köpte även lite grejer till mig själv bland annat en tröja som jag äääääälskar för den har uringning i ryggen och I LOVE IT. Så nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag också ;)  Imorgon ska jag träffa Frida som jag inte träffat på jättelänge, hela en vecka har gått sen vi sågs sist! Längtar♥  Vad vi ska göra vet jag inte riktigt men vi hittar säkert på något skoj, som alltid.
Pusspåer♥

Våra konversationer är alltid lika klyftiga


fridarawet '


vetu vad


fridarawet '


ja e kissnödig!!


- Emmalinnéa


n'ääää :-O


- Emmalinnéa


kriiiiiiiss


- Emmalinnéa


gå på toa då :-O


- Emmalinnéa


:P


fridarawet '


orkar inteeeeeeee


- Emmalinnéa


har liknande problem,


- Emmalinnéa


är trött men tandborsten är så långt bort


fridarawet '


hahaha


fridarawet '


nu har ja kisselissat


- Emmalinnéa


men dum


- Emmalinnéa


nu mååååååste jag ju hämta tandborsten


fridarawet '


hahah jaaa


- Emmalinnéa


för att inte vara sämre


fridarawet '


det kittlas i min haöls :'(


- Emmalinnéa


näääää :( dumma din hals


fridarawet '


jaa!


fridarawet '


slå den


- Emmalinnéa

 

jaa jag gör det nu i mina tankar !


fridarawet '


VILKEN TUR ASSå


fridarawet '


tack


fridarawet '


verkligen


- Emmalinnéa


varsegod :D


fridarawet '


:D


!

Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there…because you can't remember a time in your life when it wasn't. But then one day you feel something else-something that feels wrong, only because it's so unfamiliar. And in that moment you realize…you're happy.



Nu mina kära vänner gör vi det här det till det bästa året någonsin. Det här året ska bli det år som vi tänker tillbaka på när vi sitter tillsammans på ålderdomshemmet och dreglar. Nu satsar vi allt och jag lovar vi kommer ha så jävla kul. 2009 ska och kommer bli ett år vi aldrig glömmer.

Nytt år.

Det är nytt år så tänkte att jag skulle skriva ner mina nyårslöften så jag inte glömmer dom:P Fast jag har bara tre. Här kommer dom ;)

Träna mer.
Sluta vara så jääävla blyg.
Göra det här året till det bästa någonsin!


Pusspåer och ha det så jävla bra nu va♥

Sunday

Shulululu ;)
Åker till Heron snart för att se Twilight med Elina och Nathalie. Det blir andra gången jag ser den på bio, tredje totalt ;)
Den är så jävla bra! älskar den! :D

Ha det bra, pusspåer alla söta människor♥


Jag är smart

Jag kom på det ;) Det är natten till söndag för jag pratade med Chriss innan idag att affärerna stänger fyra imorgon vilket betyder att det antingen är söndag eller en helgdag imorgon och alla helgdagar har väl i princip redan varit så det är alltså söndag imorgon/idag.
Nu börjar jag svamla, måste sova lite,
Godnatt, igen<3

Nääe :O

Vet ni vad jag kom på? Jag har ingen som helst aning om vad det är för dag idag. men, men så får det vara på lov.

Godnatt


..

Nu vill jag faktiskt sova på riktigt.. måste bara orka gå till badrummet, vilket är joooooobbigt. Nä nu ska jag sluta vara så gnällig och pallra mig dit!

Godnatt♥

;)

Tjaa snyggingar.
Jag är mega trött men ändå har jag ingen tanke alls på att faktiskt gå och sova. Knäppis, I know. Somnade inte förrän fyra i natt. Läste Ljudet av ditt hjärta som är tredje boken i Twilight serien. Älskar dooooom och kunde verkligen inte sluta läsa och sen när jag kollade på klockan var den plötsligt fyra. Sov till halv elva så jag var väl ganska utvilad när jag vaknade i alla fall men sen åkte vi till Ikea och jag blir alltid lika trött av att gå där men jag köpte lite fina grejer i alla fall. Efter Ikea åkte jag hem till Nathalie där Elina, Rebecca mm redan var där, Vi spelade ett bilspel, låter kanske töntigt men det var skitkul. Alla var verkligen inne i spelat och det var skit kul att se xD

Har inte så mkt mer att säga, Pusspåer♥

By the way, Frida är i London och jag vill att hon ska komma hem nu :(


2009

Seg på att skriva, I know. Men det har vart ganska mycket. I onsdags var det ju nyår och jag och Frida hade fest hos mig. Det var sjukt kul, det går inte att beskriva. Men jag kan ju säga att städa huset sen inte var lika kul. Det som ut som fan. Men, men kul var det i alla fall på nyårsafton ;) Sen i torsdag åkte jag, frida, becca, elina och louise till Calle där det var lite folk, ganska segt i början men sen blev det bättre i slutet. Igår åkte jag till Elina med Becca. Vi gjorde inte mkt, satt och pratade mest och kollade lite på film :)    Bra början på det  nya året i alla fall och jag hoppas att resten av året blir lika bra och det lovar jag att det kommer bli :)



Bild från nyår

Start

Skulle ju börja blogga idag igen och det ska jag. Jag lovar. Men just nu är jag så trött och har ingen ork till att skriva. Städade till 6 inatt, gick upp halv elva och har nästan städat sen dess. Men, men det var det värt för det var as kul igår.

Ha det bra, pusspåer♥

RSS 2.0