Herreminjävlagud!

Turkiet var grymt! Mycket hände, allt från blondinälskande gubbar till att bli mattad av Hotellägarens son som fyllde 22.
P&L var ännu grymare! Går inte ens att beskriva så det gör jag inte. PEACE OUT!

peace&love

drar igen, hemma på söndag!

Det är sant

Jag är hemma!

Hallefuckinglujah!

Nu draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar jag, se yaaa suckers!



Adjö!

Imorgon drar jag till Turkiet, adjö till dig, dig och dig, känn er träffade! Jag kommer sakna varenda läsare av denna blogg! PUSSPÅER

Minnen

Ett inlägg för att visa hur mycket du faktiskt betydde för mig. Du hjälpte mig när jag mådde som sämst. Allt jag har att säga är TACK och jag glömmer det aldrig♥

fridarawet 'vetu vad fridarawet 'ja e kissnödig!!

 - Emmalinnéa n'ääää :-O
- Emmalinnéa kriiiiiiiss
- Emmalinnéa gå på toa då :-O
 - Emmalinnéa:P
fridarawet ' orkar inteeeeeeee
 - Emmalinnéa har liknande problem
, - Emmalinnéa är trött men tandborsten är så långt bort
fridarawet 'hahaha
fridarawet ' nu har ja kisselissat
 - Emmalinnéa men dum
- Emmalinnéa nu mååååååste jag ju hämta tandborsten
 fridarawet ' hahah jaaa
- Emmalinnéa för att inte vara sämre
fridarawet ' det kittlas i min haöls :'(
 - Emmalinnéa näääää :( dumma din hals
 fridarawet ' jaa! slå den
 - Emmalinnéa jaa jag gör det nu i mina tankar !
fridarawet ' VILKEN TUR ASSå
fridarawet ' tack
 fridarawet ' verkligen
 - Emmalinnéa varsegod :D
 fridarawet ':D



Sen tänkte jag berätta hur det är att åka tåg med Frida men eftersom att jag inte orkar skriva massa så snor jag lite text från Fridas blogg. Hoppas det är okej ? :) Förr, förra veckan så missade vi att gå av i Järna (?) och åkte vidare till Mölnbo. Idag var inte fallet sådant, men vi lyckades ändå få till det. Eftersom vi klev på i Stockholm så hamnade vi ungefär längst bak på tåget. När vi sedan kom till Södertälje hamn så kom vi på den brilianta idén att ta tåget till Södertälje och därifrån ta Gnesta tåget, eftersom vårt tåg inte hade någon anslutning mot Gnesta. Men när vi väl kommer till Södertälje centrum så är inte tåget där och vi har alltså missat det, med en minut. Vi gick bort mot bussarna för att titta om det går någon lämplig buss, vilket det självfallet inte gör. Helt uppgivna så kommer Emma på den brilianta idéen att vi ska ta Stockholms tåget till hamn och därifrån kuta till Gnesta tåget. och vi hann! När det står Emma så är det ju självklart mig hon menar ;)


Vad skulle jag göra utan dig, du betyder sjukt mycket emma. tack för du finns :) - (är ni inte helt pantade så fattar ni väl att det är från fridas blogg.)






..

Det känns som att allt går utför, jag hatar det här! Allt och alla kan ta sig och dra! jag drar på lördag, ska bli så jävla skönt att slippa allt!

Fyndigt! (Y)

När man ska ut på kvällen brukar man vilja klä upp sig, i alla fall fixa till sig men nu, nu ska jag klä ner mig! Haha, fyndigt emma! (Y)

Glömde visst en annan sak.
SOMMARFUCKINGLOOOOOV!


Prom biaaatch!

More pictures and I know you love it!


Promqueen



Så jävla vacker!

Bara för att


AAAAH

Nu är jag apsur så nu ska jag gå och måla på mig mitt bad temper nagellack!

Amen justeeee

Bror min tog ju studenten i Fredags och jag antar att ni är jävligt nyfikna på hur Fridas och mitt plakat blev!

 Man ser kanske inte så bra men det är massa silverglitter på den också. Riktigt grymt blev det i alla fall!
H
ittade en lite bättre bild!

Eller kanske inte
..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Bara två dagar till sommarlovet nu! HERREMINGUD VAD JAG LÄNGTAR! Imorgon är det prov och sen drar jag nog hem eller kanske till maren om det är sol, vem vet? Inte du, inte jag. Sen på kvällen blir det att springa över till frida med Louise och ta lite bilder. Hon ska på bal! Louise, kan du tänka dig? Våran lilla lärling har blivit stor! Ahaha! 
Aja ciaaaaaaaao duuuude!


Vi två mot världen!

Louise, detta får bli ett inlägg tillängnat dig. Lyssna inte på alla andra, du är tamefan helt jävla underbar. Visst kan du göra fel ibland men det bryr jag mig inte om för du finns alltid där och det känns som man kan säga allt till dig utan att det sprids vidare och det väger tyngre än några småfel alla människor gör. Ja, det jag vill säga egentligen är att du är helt jävla underbar och glöm aldrig det! Ni som inte tycker det kan ju kissa ner er och komma tillbaka krypande till henne när ni inser vilket jävla misstag ni gör ;) Jag älskar dig Tegelstenen.  Snart blir det vi två mot världen och fridolf som står och hejar på bredvid. Ni är underbara! ♥


Herregud

Jag önskar att alla bara kunde växa upp och sluta lägga sig i alla andras liv. Varför ska ni prata om saker ni inte vet något om? Hur vet ni vad en annan person känner och tänker? Och vi är för fan inte tre år. Vi ska kunna umgås fler än två stycken. Ni ska inte säga att vi har blivit annorlunda och pratar en massa skit. Har ni tittat på er själva? Ni har också förändrats och ni pratar en jävla massa skit! men herregud alla gör det och det står jag för. Men sen kan man ju diskutera vad som är skit snack och vad som inte är det men det är en helt annan sak. Jag säger bara lägg er inte i andras liv och lev era egna! Alla människor gör misstag, men är man riktiga vänner är det bara att förlåta och glömma!




Herrejävlagud

Ibland blir jag bara så jävla trött på dig! Kan du bete dig som en jävla människa någongång, jag har förlåtit dig för något som ingen borde få höra. Det tog tid och det var svårt så kan du försöka att inte förstöra det igen. Det är allt jag begär.

Louise sysselsättning

Louise säger: jag har funderat på en sak.. undra när vi ska ha vår riktiga första fight och vad det kommer va om för någon gång måste det ju ske haha

Två år kvar

Igår tog emil studenten och jag tror inte ni förstår hur mycket jag önskar att det var jag! Men jag tänker att Joel har tretton år kvar så känns det lite bättre


Jamen vet ni vad

Imorgon är det emils student så idga har jag maaaaaaaaaaaassor att göra, typ. Dissade skola idag också så nu ska jag in till södertälje med mor min och hitta någon present till Emil, sen ska jag till pappa och städa och dekorera med björkris, man ba VA? men så ska det tydligen vara. Sen ska jag och frida fixa ihop ett litet plakat! Ciao duuuudes

AAAAAAAAAH

Om..

3 dagar tar min bror studenten=mitt och fridas snygga plakat som ännu inte skapats kommer visas på södertäljes gator
9 dagar är det skolavslutning
11 dagar åker jag till Turkiet
22 dagar drar vi till borlänge til PEACE AND LOVE!   AWESOME!

Duuuuuuuuuude!

Sitter i datasalen och har spanska, men jag är klar, tralalalala. Så här sitter jag och har ingenting att göra så nu slänger jag in ett litet inlägg till er, mina 2 läsare. Var inne på facebook och märkte att kusinvitamin har dragit till Gbg, AAAAAAAH, det hade jag helt glömt bort. När hon kommer hem måste vi verkligen börja med emils sak till studenten. Det ska vara rosa och gay! Fiffigt?! Ehh jaa! Men jag har inte lyckats hitta en bra bild att ha så dte måste jag leta efter!  
Evepeve hälsar!
CIAAAAAO

RSS 2.0