Rockstar

Hey
I'm rocking out tonight
Cause I can't wait till tomorrow
I'm a live my whole life
In the night
Cause I aint got time to borrow
I'm rocking out tonight
Why wait till tomorrow
I'm a live my whole life
In the night

.

I don't need your forgiveness
I don't need your hate
I don't need your acceptance
So what should I do
I don't need your resistance
I don't need your prayers
I don't need your religion
I don't need a thing from you

År 2009

Först kan jag ju bara börja med FY FAN VILKET JÄVLA ÅR det har varit, det är helt sjukt. Så himla mycket har hänt att det är helt jävla otroligt. Hur kan så mycket hända under ett jävla år?? Jag pratade med mamma om det och då sa hon: "Du får väl hoppas att nästa år blir bättre och glömma det här." Men trots allt jobbigt som hänt med skolan, familjen, familjeterapi, försöker tvingas i terapi, bråkat med vänner, förlorat helt underbara vänner, äckel killen och allt annat dåligt som hänt det här året och vänt det helt upp och ner så skulle jag inte vilja glömma en endaste liten bit av det här året för jag har även haft så sjukt kul!! Helan och halvan, partybrudarna, fester, fester, fester, fester, PEACE AND FUCKING LOVE som var helt jävla otroligt, nyår, börjat umgås med vänner man tidigare inte umgåts med och funnit sin andra halva i dom, det här året har helt enkelt varit helt fucking unbelievable och det tackar jag gud för!! Men 2010 ska helt klart bli bättre och blir det de, ja, då kommer det bli helt underbart!!

tar tillbaka det där för nu kommer jag sova som en gud, julklappar i mitt hjärta

.

måste bara säga en sak

Fyyyy faaaaan vad jag inte tycker om julen och neeeeeej de är inte konstigt, jag hatar födelsedagar också.

måste bara säga en sak

Fyyyy faaaaan vad jag inte tycker om julen och neeeeeej de är inte konstigt, jag hatar födelsedagar också.

någon har tråkigt idag

Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn´t know what to do
But when I become a star we´ll be living so large
I´ll do anything for you

nämen kolla vad man hitta, världens snyggaste syskon eller?


Hade lite tråkigt så ritade lite


See yaa at new year


It's on bitch

Louise är en sån jävla bitch, trodde att man kunde lita på henne men så fan heller, alltid ska hon förstöra saker!!!

Hon förstörde min snögubbe!

Alicia Keys ladies and gentlemen

Anybody could've told you right from the start It's about to fall apart So rather than hold on to a broken dream Or just hold on to love

Seriöst människor

Alla bara klagar hela tiden. Först så klagar alla på att växthuseffekten gör så att vi knappt får några vintrar längre sen nu när vi har fått det då klagar alla på att det är för mycket? Sertöst människor sluta klaga! för i tiden så gick man till skolan fast det var en meter snö medan nu snackas de om att de måste stängas ner när det kommit en dm! Snacka om att va jobbiga! Seeee yaaaaaaaaa and I lööööööööööööööööööööööv the snooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha och juste snacka om att många måste ha kikat in på min blogg bara för att läsa mitt förra inlägg, massa nya besökare den dagen!! men me like, pööööööss

snösnösnö, jag älskar, jag hatar

.

Jag flyger med egna vingar

_

Funderar på att dygna, de är ju inte alls så att jag har ett ganska viktigt möte imorgon

.

?

Såg nyss på filmen skicka vidare, en liten kille ville ändra världen vi lever i, han vill att den ska bli bättre så han gör en god gärning till tre olika personer som i sin tur ska göra detsamma. Det funkar och man tänker att världen kanske inte är påväg utför ändå, sen dör han. Vad ville de säga med filmen egentligen, att världen inte går att rädda?

-

http://www.omdulamnamignu.blogg.se

Somna inte osams med dig själv

Jag gästbloggar lite, ni som känner mig vet nog vem jag är. Jag citerar guden Larsa ovanför, som en liten hint. Vill vara försiktig med namn och har stängt ner min facebook, bdb och min blogg. Jag har gjort mitt bästa för att radera mig själv från cyberrmden. Jag är okej, men jag mår inte bra. Mitt liv är ett helvette och jag vet inte när jag kommer kunna leva normalt igen. Ni vänner som är bjudna på nyår, ni förstår nog att det är inställt. Jag har inget hem längre så vi kan inte ha festen där. Nu vet ni att jag lever, fast det visste ni nog redan, media bevakar ju allt. Men jag tackar mina vänner för allt underbart stöd jag får från alla. Vet inte hur jag ska kunna tacka alla tillreckligt, ett tack känns så litet.

Men jag älskar er alla, glöm aldrig det!


Tänk på att inte somna osams med någon eller dig själv. Speciellt inte med dina föräldrar. Man vet aldrig vad natten och mörkret har att bjuda på. Själv sover jag inte, jag håller vakt. Vi ska påminna varandra om hur mycket vi betyder och hur mycket vi älskar varandra, det är jätte vikigt. Man vet aldrig när det tar slut, det här livet kan ta slut när man minst anar det.

"Du måste ut för att hitta in.
" Jag är påväg ut.

Elina får mig att tänka

Jag har tänkt på det där varför jag inte låter någon komma mig nära, och det är som elina säger, inget gott kommer ur det. och egentligen varför ska man? Man blir aldrig sårad och det låter helt jävla underbart för mig!! Pussssah

Frida Matilda Nilsson

Tänkte bara skriva ett par rader om världens underbaraste människa. Har känt henne sen den 17 augusti 1993 då vi träffades för första gången och sen dess har hon alltid funnits i mitt liv och varit en av mina allra bästa vänner. Hon är helt jävla underbar och jag har typ 100 miljoner minnen med henne som jag aldrig kommer glömma, som den dagen vi skulle komma på en egen gångstil och frida var kissnödig så vi gick och zick-zackade våra ben tills hon bestämde sig för att det var dags att springa in på toa, eller som när jag bodde på bergsgatan och vi sprang runt som galningar och skulle hitta grejer som ingen annan visste fanns, det skulle bara vara våran sak. Eller när vi stod utanför våra hus och skrek att vi inte skulle umgås på 100 år och sen för att fem minuter senare springa över och fråga om vi ska leka. Självklart har vi bråkat också som när hon skulle vara med emma och bad mig följa med men sen så när vi kommer till emma så säger hon näää du får inte va me vi vill vara själva. Men sen kommer hon och ringer på min dörr och säger förlåt och ger mig blommor som hon plockat! hur många av er har en kompis som plockar blommor åt er? Inga, trodde väl de!

Hon är underbar helt enkelt och tror inte jag skulle klara mig utan henne och till er som inte känner henne, jaa synd för er för då har ni gått miste om det bästa som kunnat hända er. Puss på mitt lilla hjärtegull!


ehh jaaaaa gör det

mstegel.blogspot.com

.

It's my decision so FUCK OFF biiiiitcheeees!

Underbar text eller vad?!

Jag har det bra, mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt, då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund

Men jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Varje dag dör det människor
Gamla och unga, stora som små
Sånt är livet, svårt att göra något åt
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag


Allting handlar om relativitet
Man jämför sig och mäter om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Jag vet inte om ni tycker som jag
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag


tack till beccaaaa som skicka den!!!!!!!!!

I want your loving And I want your revenge You and me could write a bad romance

1 fy fan vad dålig
2 helt okej ändå
3 REPEAT BAAAAABY

RSS 2.0