Morsdag

Morsdag idag och då måste man ju säga att ens mamma är helt underbar, eller hur? Min mamma är helt underbar. Förövrigt så åkte vi till stranden idag och jag kan ju säga att solar man med bandeau bikini så får man världens fulaste bränna! Snacka om att alla mina linnen måste gå ändå upp i halsen i sommar!
Leverpastej!

Deal with it

Om två veckor är det sommarlov och då, för exakt ett år sen, slutade jag nian. Allt har förändrats sen dess. De jag umgicks med då pratar jag knappt med nu. De jag knappt pratade med då är de som står mig närmast nu. Jag är nästan en helt annan person. En bättre person enligt. Ni får tycka vad ni vill. Jag är den jag är och jag är lycklig. Mycket lyckligare än jag var förut. Jag vet att de finns de som tycker att jag har förändrats, antagligen till det sämre och att det är de som gjorts att jag förlorade en del vänner som stod mig väldigt nära förut, i nian, men jag har hittat nya vänner. De som accepterar mig för den jag är. För gör ni inte det, då behöver jag inte er.
Alla förändras.
Deal with it!


Hurtful

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
 I was wrong from the start from the bottom of my heart
 I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful


TURKIET!

16 dagar kvar och jag längtar!


Duktigt! (Y)

Jag tränade nyss samtidigt som jag åt choklad, skillat! (Y)

Louise i ett nötskal!

L: Jag är sugen på choklad
B: Jag har ätit choklad
L: Nehe?! Får jag smaka?
Pusspuss
L:Du smakar fan choklad. Får jag smaka igen?
Pusspuss

Vad ska man säga? Det är Louise

Jag vill ha!




2700

JAG LYCKADES!

22 dagar till turkiet.

Så jäääääävla sköööönt!

Good luck!

Södertälje idag, så måste snart fråga mamma om jag får låna 200 av henne. Önska mig lycka till för jag är redan skyldig henne typ 2500.
HERREMINGUD

090520

Jag hatar näsblod och idag har jag haft turen att få det nästan varje timme. Annars är det väl ganska bra förutom att Louise inte vill åka till Ica maxi och köpa en glass. Hon säger att jag är alldeles för lite i skolan och har alldeles för mycket fritid. Men det är ju bara en ursäkt för att hon inte vill erkänna att hon är för lat för att sätta sig på ett tåg och sen en buss för att köpa en glass. Knäpp? Ehh jaa!

Hur ska det här gå?

.

Ehh jaaa

Sovmorgon idag men gick självklart upp mycket tidigare än jag skulle. Nu ska ni inte tro att jag alltid går upp mega tidigt det är bara för att det är så jävla ljust i mitt rum hos pappa.
Har bara två lektioner men tror ändå att jag kommer åka hem efter den första. orkar inte stanna på fysiken. men, men,
puss och hej leverpastej

Så är det, ja

Gårdagen var en myspys dag, vi satt på louise altan , grillade och drack några groggar i solen, (ja på en onsdag). Idag är det halvstudie dag men jag orkar inte åka till skolan bara för att vara där halva dagen, Det är väl ändå slöseri med tid? Idag fyller pappsen år också så ikväll blir det att fira honom. Alltid lika trevligt när släkten är samlad. Alltid lika stillsamt och trevlig. (ironi kallas det)


mjooo

Sovmorgon today, men vem gick upp kvart i sju om inte jag?
Aja har inte så mkt att göra så tänkte göra en lista på vad jag planerar att göra i sommar.
Det blir väl kul för er?

25: Turkiet
26: PEACE AND LOVE!
27: Jobba
28:Jobba lite
29: Jobba
30:Jobbar medan resten av familjen drar till Gotland
31: Ledig! Jag blir sjuuuuttttoooon!
32: Drar till kalix(Norrland) med familjen och kusinerna
33: vet inte riktigt, Har vi sommarlov då?


segt

Känns som en sån där dag när allt går i slowmotion och munnen är formad som ett O i stort sett hela tiden för att allt går så sakta när man pratar.

Nämen tjenare kompis!

Ett fyra timmar långt nationellt matte B prov väntar på mig imorgon i skolan, ser fram emot det!

alltid lika svårt att komma på vad man ska skriva här.

Frida hängde med igår och tur var väl det annars hade hon missat en hel del kul, NÖDsamtal, fast i och för sig inte då det var hennes mobil. Ingen fattar, jag vet, svårt att förklara. As roligt hade vi i alla fall. Gick hem till frida vid nio för att kolla på film. Elva vaknade jag och märkte att frida satt där och tittade på mig och att peter(min farbror) sa: Vem är det som ligger där under? Förstod ingenting innan jag kom på att vi skulle titta på film. Jag bestämde mig för att gå hem och har ett minne av att frida sa: Varför går du sådär, det ser ut som du har ont? När jag hasade mig fram mot ytterdörren, snäll som ja är ignorerade jag henne och hasade mig hem, upp till rummet, till min säng och somnade. (jag bor bara två hus bort för den som missat det) Amen juste, innan jag somna hjälpte Frida en gubbe från Gränna att knyta en slips över msn. Okej, kanske inte en gubbe, han kanske var runt arton men han var seg på att lära sig som en gubbe. 
Händelse rik kväll det där!


090508

Nämen tjenare mongon! Hade inte behövt gå upp förrän kvart i tio idag men vm var det som gick upp klockan åtta idag om inte jag?  Så nu sitter jag här, helt klar ocghh redo för att kila till skolan. Förövrigt blir det nog en lugn kväll ikväll så mina föräldrar blir lite glada. Fick nyss ett sms från pappa där det står att vi ska grilla med Peter och Sanna ikväll så man får väl hoppas på att Fridolf hänger på också. Soligt är det idag också så man kanske ska ta och sola lite efter skolan? (som alla andra redan verkar ha gjort, då jag verkar vara den blekaste, hmm)
Pusspåer, nu ska jag lyssna på Melissa Horn och njuta den timmen jag har kvar innan man kilar iväg till tåget♥
En annan sak bara har varit i skolan varje dag den här veckan och jag är väldigt stolt ;)

Solceller

..är världens roligaste ämne och det är just det jag ska redovisa om imorgon!
Plus att jag har nationellt prov i engelska.
Morgondagen kan ju inte bli så mycket bättre!  ♥


.

Hej kissungar! Jag har sovmorgon, det har inte ni! nanananana..

JAG SPRANG

haha på dig louise!

Snällt

Emma: Jag ska ut och springa
Louise: HAHA men eller hur :P

.

Det här kan ta sig i arslet, kissa sig i brallan, gräva ner sig i snön och bara dööö.

Nämen tjenare nu var man helt plötsligt tre år igen!

.

Jadu

Mobilen är hittad och nu tänkte jag ta att städa mitt rum! Duktigt, helt otroligt, jag vet

Var är min mobil?

.

RSS 2.0