.

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down


.

All the people rushing by, by, by
Looking for meaning in this life
So used up, and blinded by lies,
they're underneath the blue, blue sky
The way they seldom seem to smile,
I don't know why.

Lööv yaaa girl


Ni ville ha en uppdatering, varsegod! En bild på mig och lollsan från i våras när vi var på udden med ett gäng antisar. Tummen upp för det eller vad säger ni? (Y)


Så är det

Har gått i skolan i två dagar nu, men det känns fan som hundra, helt seriöst.. vette fan hur jag ska klara det men klara det ska jag eftersom att folk tror att jag inte kommer göra det, en del tror att jag kommer hoppa av man ba hej jag ska visa er att jag e gryyyyym!

See yaaa

HERREMINGUD

Nu vet jag vad jag vill att det ska stå på min tatuering och jag är så jävla glad att jag dör!!!!! :D

HERREMINGUD

Nu vet jag vad jag vill att det ska stå på min tatuering och jag är så jävla glad att jag dör!!!!! :D

helt seriöst

Skola imorn, tror fan jag går och dör nu, helt seriöst. Tack för mig!

Gör det vettja

Vill ni se två helt underbara videosar så ska ni kika in på mstegel.blogspot.com. Den ena är när en full elina skjutsas hem i en lådbil och jag är aparg! I den andra leker jag och Lollsan bloggare/lidingö bor! Riktigt kul! haha♥

5 januari 2009


Nu mina kära vänner gör vi det här det till det bästa året någonsin. Det här året ska bli det år som vi tänker tillbaka på när vi sitter tillsammans på ålderdomshemmet och dreglar. Nu satsar vi allt och jag lovar vi kommer ha så jävla kul. 2009 ska och kommer bli ett år vi aldrig glömmer.


Mina ord, känns som att det var evigheter sen men det var det faktiskt inte. Helt ärligt kan jag ju säga att jag aldrig kommer att glömma det här året men det blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Måste erkänna att jag saknar det, när det var vi fem tjejer som umgicks. Vi ägde alla, kan nog säga att ingen hade så roligt som vi hade det i vintras. Det kan jag garantera!
Glömmer det aldrig♥









Vår låt♥

Paniiiiiik

Skolan börjar på måndag och jag tror jag håller på att dö, helt seriöst jag panikar, jag vill inte! Inte blev det bättre av att jag fick veta att det här ska vara värsta året på ragnhild. Vilket betyder att jag inte kan göra som jag gjorde i ettan utan jag måste gå till skolan VARJE dag! Vill inte vill inte vill inte. Fast sen ska jag troligtvis till spanien i en vecka i slutet av september, ME LIKE BIG TIME! men för att jag ska få åka får jag inte ha någon frånvaro fram tills dess, men det borde ja klara tycker man ju..
Aja nu ska jag och mamma åka till konsum och hälsa på bror min, see yaa


.

The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny. And when you find yourself lost in the darkness of despair, remember, it's only in the black of night that you see the stars, and those stars lead you back home.

..

Jag har trott att jag har hatat personer men jag har nu insett att jag aldrig riktigt har hatat en person förrän nu för jag HATAR dig, det gör jag verkligen. Jag känner bara äckel och allt jag hoppas är att jag aldrig mer kommer se dig!

Tjabatjenahallå

Todaaay ska jag in till stälje och fixa lite saker, godiiiiis.  Sen ikväll blir det nog att chillelila med lite people och sen imorgon är det min fucking birthday och jag insåg nyss vad BIRTHday faktiskt betyder (Y) och sen på måndag blire att dra till myggen, till på lördag är det tänkt men har jag råd drar jag hem på onsdag eller torsdag!

See yaa then! peace out!

RSS 2.0