In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you

Friday night!



Fredagskvällen spenderades hos denna söta tjej, me like big time! Ääälina is the best or what? Aja roligt hade jag i alla fall och jag hoppas denna kväll blir lika lyckad! Blir nog att ta en tripp till huvudstaden, inte illa pinkat!
Seee yaa there!♥

Föresten vill ni veta hur underbar jag är kan ni ju kika in på lollsan blogg, mstegel.blogspot.com ! ;)  hihi
Du är fffffffunderbar lollsan!

314 dagar kvar till man blir 18!

I lööööööööv my girls!


Emma Linnéa Nilsson

Hej mina kära vänner! Det här med att ha en blogg, jaa det är riktigt.. TRÅKIGT! Kissa säger jag bara!
Så snart är den nog putsväck men,men ett tag till får ni nog allt dras med mig. Illa pinkat för er!
Aja idag har jag i alla fall vart en duktig tjej och gått hela dagen i skolan! från 1140 till 1600!! Så jävlaaaa braa!
See yaaa ♥

321

321 dagar kvar, bara 321 fucking jääääävla dagar kvar till jag blir 18!!! Kan ni fatta?! Jag längtar som en jävla jude! och de längtade jävligt mycket så jävlaaaaar vad jag längtar!
Pusspåer♥


Vad skulle man inte göra för att ha detta hår igen?


Jadu

Jag är emma, 92a, bytte till pappa fredag v33, blivit rödhårig, är en uggla, har fin mascara. Ibland är det allt bra roligt att bo här ute!

Shit pommes!



Checka in denna bild på min lillasyster för ett år sedan. Har aldrig riktigt förstått varför folk tycker hon om min kusin frida är så jävla lika men jävlar säger jag bara, på den här bilden ser jag det verkligen. Ser ut som att två bilder på dom har redigerats ihop! Dom kanske var lite lika förut trots allt men nu ser jag ingen likhet förutom deras färger och de konstanta bollen de går runt med på sina huvuden!




En nyare bild på henne, likheten är som bortblåst enligt mig i alla fall.

Knock you down

Knock you down är nya favoritlåten och nu ska jag plugga de sex sidor matte jag ligger efter (Y) Kuljul säger jag och aldrig mer att jag missar en enda lektion. Fucking matte c äckel säger jag bara!
Har världens bästa kväll framför mig så pusspåer♥

060909

Fick nyss ett två liters glasspaket i huvudet, måste säga att det var sådär, inte vidare skönt direkt..

Hjärtegull

Lördagkvällen spenderades med mina hjärtegull Lollsan och fritte. Vi käka på en restaurang med asiatisk mat och sånt, übergott! Trevliga som få var vi också där vi satt med varsin mobil (Y) Måste ju också säga tack till mina hjärtegull som bjöd mig på middagen eftersom att jag fyllde år för en månad sen! Pusspåer nu! ♥


Jag dööööööööööööööööööör

Jag har så jävla tråkigt, är hos lollsan och har varit vaken sen nio men hon och helge sover som jävla idioter så har suttit här själv ap länge! Fridolf verkar inte heller vilja vakna, försöker få hit henne men hon verkar stendöd. Me dont like big time...


Kiss och bajs vaaaa?

Det var så jävla skönt att bara få umgås med dig igen, att få berätta det jag ville säga, att barafå vara din kompis igen! Du är och kommer alltid vara den jag berättar allt för! frippiehippie du betyder allt och nu får vi fan börja umgås mer! Puss på dig kissunge!♥


Morsningkorsning

Idag är det fredag, ME LIKE BIG TIME, försov mig så jag skippa skolan helt! Är hos lollsan och ska fixa lite saker sen vid tre drar vi in till stälje för att möta frida och fixa lite saker där, sen ikväll är det lollsan som fixar kvällen, tummen upp för det eller vad?

See yaa♥


Slänger in en bild på lollsan och frippiehippie för att de är så uuuuunderbara!!!


Sexybitch

Morsningkorsning mongon! Igår var det ovanligt många som läste min blogg så jag tänkte att det kanske var dags att slänga in ett inlägg. Många har också tyckt att jag ska slänga in en bild på min nya hårfärg men som ni vet hatar jag allt som har med kort att göra men har ni tur så kanske det kommer en bild i helgen, vem vet? ;)

Vill ni se mig i en av mina kanske inte bästa stunder kan ni ju kika in på mstegel.blogspot.com där det finns ett litet videoklipp på mig från i vintras, rejält pinsamt men ibland måste man ju bjuda på sig själv, haha!

See yaaa kissungar♥



favorit i repris


We are not crazy blondes anymore, we are crazy brunettes!

.

We are not crazy blondes anymore, we are crazy brunettes!

.

RSS 2.0