Ciaaaao

I'm back! Idag är det fredag och ni vet vad det innebär? Just det, parteeeey! I alla fall är det det jag vill men än har jag icke hört något. Illa! Sen blir ju elina sjutton också! GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS! sen på söndag blir ju jag sjutton, SUCKS! Sjutton är en så jävla världelös ålder!

SEE yaaaa!

jaså minsann

Tjaaaaaaaaaaaaaarååååååååå, drar till gotland! Seeeeeee yaaaaaaaaaa

Day 'N' night

Jag vaknade upp 11.45 (shit vad sent! Nästan sov rekord liksom) och var as rädd, shiiiiiet vi ska ju till gotland! Men ack så fel jag hade, det är ju inte måndag idag knäppisar. Ni kanske förstår vad detta betyder, jag drar alltså till gotland på måndag! Men ikväller ska jag frida och elina äga sthlms gator! Seee yaaa there!

Snusk Harry

Igår vare premiär för den nya harrypotter och vem kunde man hitta på femte raden, plats 76 om inte mig. Gryyyyym varen och det tyckte nog en av mina två bio kompanjoner fridolf också med tanke på hur mycket hon garvade (och åt chips) men Lollsan ja vet inte riktitg hur bra hon tyckte den var, haha! Hon är nog inget harry potter fan direkt.
Seeee yaaaa pussgurkor!

Fridolf är en riktig vän

falska vänner: Knackar på din dörr.
äkta vänner: Går in och säger : "Jag är hemma!"


Inte helt okej

Har suttit as länge och skrapat bort det gamla nagellacket från mina naglar för att måla på nytt, men vet ni vad, jag har glömt dom hos mor min. KISSA på det säger jag bara, hatar att inte ha nagellack! tror jag ska springa över till Fridolf och låna ett fast då måste jag måla tå naglarna också för det måste ju matcha, riktiga problem har jag!

Det trodde ni aldrig va?

Va stolt över mig nu vaaa?! ;)
The first and the last time!


Något jag vill men aldrig kommer göra


Haaaaaaaaaaaaaaajen

heey people! Blev en tripp in till stälje med fridolf, elinaflina och elinpelin för att se filmen baksmällan. Gryyym jävla film måste jag säga och Alan var ju så jävla skön! Enligt Elina är jag en kvinnlig version av honom och pricken över i var ju att även han hade en piercing i naveln. Många skulle inte ta detta som en komplimang men det gör jag för vem fan vill inte vara lika skön som honom liksom!?

Här har ni honom, skäggig och i sina bästa dagar. Kanske är man lika snygg som honom också? Man kan ju alltid hoppas.


Amen tjarå kisskorvar, nu ska jag tillbaka till soffan och tjocka popcorn med lollsan även kallad glespatte!

Gryyyyymt

Jag har jobbat klart för denna sommar! haha, vad har jag jobbat fem ggr typ ? Men så här äre serru, skulle ha jobbat v30 och några ggr v32 också men nu äre så att jag bestämt mig för att följa med till gotland v30 och v32 drar jag ju till myggen. så nu äre slut jobbat för mig och nästan inga pengar för mig denna sommar men vet ni vad, grymt skönt tycker jag för då har jag ju hela sommarlovet kvar framför mig, slå den ni!

Skin

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
 Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Mööööngo

Ameeeen tjenare möööngon! Vill ni veta en sak? Tänkte väl det. Jag kanske ska flytta till Södertälje. Det trodde ni aldrig vaa? Inte jag heller. Fett stört. Ingen Frida som springer in utan att plinga på. Ingen frida som sitter där på soffan och väntar på att man ska komma hem. Ingen Frida som bor två hus bort. Efter fjorton år liksom, baa poff. Borta. Stackars Mira och Linn som inte kan springa runt och pussa på varandra längre. Sen ska man ju flytta med mamma också, fast icke till södertälje utan ut till antisbyn, ännu längre bort från civilisationen.

Slänger in en bild på sötaste kissekatten i världen, mira.


I know you want me

Mongon, blogga är totalt överskattat! Men fortsätt titta in, slänger väl in något inlägg då och då.

RSS 2.0